Hem / Gjensidige Försäkring

Gjensidige Försäkring

Olycksfallsförsäkring för dig som spelar handboll

Du som är aktiv i en förening som ingår i Svenska Handbollförbundet är försäkrad genom Gjensidige i samband med träning eller match samt under resor till och från dessa aktiviteter. Det gäller också dig som provar på sporten i någon av förbundets handbollsskolor.

 

Aktiv vård - ring för rådgivning och behandling

Har du besvär eller symtom på grund av ditt idrottsutövande eller har drabbats av en skada vill vi att du snabbt ska komma tillbaka till handbollen. Därför ingår en tjänst i försäkringen, som vi kallar Aktiv vård. Det är en telefonservice dit du kan ringa vid skada eller symptom och få gratis rådgivning och vård av legitimerade fysioterapeuter.

Om det bedöms att du behöver personlig behandling kan du i nästa steg få hjälp av fysioterapeut, naprapat eller kiropraktor.

Aktiv vård, telefon: 0771-362331
Öppet vardagar: 08:00-17:00

Läs mer om försäkringen och dess villkor på gjensidige.se.

 

Fler försäkringar genom Gjensidige

Gjensidige är Nordens tredje största försäkringsbolag byggt av kunder, för kunder. I över 200 år har vi försäkrat liv, hälsa och egendom. Du som spelar handboll är olycksförsäkrad genom Gjensidige, vi erbjuder också försäkringar för hela familjen. Hos oss hittar du bland annat hemförsäkring, bilförsäkring, MC-försäkring, olycksfallsförsäkring, båtförsäkring och djurförsäkring. Läs mer.

 

Om Gjensidige

Gjensidige är ett ledande nordiskt försäkringsbolag noterat på Oslo Börsen och har funnits i över 200 år. Vi är ungefär 3700 medarbetare som erbjuder sakförsäkring i Norge, Danmark, Sverige och Baltikum. I Norge erbjuder vi även pension och sparande. Gjensidige etablerades i Sverige 2006 och vi arbetar utifrån samma grundvärderingar som Gjensidige haft genom sin flera hundra år långa historia – kundengagemang och tillit.

Sedan säsongen 2020/2021 är Gjensidige titelpartner till USM

Läs mer om samarbetet med Gjensidige

Gjensidige USM är de officiella Svenska Mästerskapen i handboll för ungdomar 14-18 år. USM startar i september/oktober varje år och runt 600 anmälda lag i de sex klasserna (flickor 14, 16 och 18 samt pojkar 14, 16 och 18) spelar mellan ett och fyra steg. Hela tävlingen avslutas under den samlade finalhelgen som spelas i april/maj nästföljande år där 48 lag slutligen gör upp om titeln Svensk Mästare i respektive klass.

Finalerna av Gjensidige USM spelas i IFU Arena, Uppsala de kommande två åren: 6–8 maj 2022 och 5–7 maj 2023.