Hem / Livesändningar

Livesändningar

Solidsport hjälper er som arrangör att enkelt få in matcherna till er kanal så ni kan sända dem. Matcherna hittas sen även parallellt på en samlingssida för det aktuella steget. Se samlingssidorna nedan.

 

Gjensidige USM F18 https://solidsport.com/usmhandboll-f18

Gjensidige USM F16 https://solidsport.com/usmhandboll-f16

Gjensidige USM F14 https://solidsport.com/usmhandboll-f14

Gjensidige USM P18 https://solidsport.com/usmhandboll-p18

Gjensidige USM P16 https://solidsport.com/usmhandboll-p16

Gjensidige USM P14 https://solidsport.com/usmhandboll-p14

 

Priserna för matcherna är standard 59kr/match samt 169kr för All Access. Skillnaden på föregående lösningar är att i år kommer den som köper All Access även få tillgång till, samt kunna se övriga grupper som sänder med Solidsport i det aktuella steget och åldersgruppen. 

 

Exempel. 

Tittaren köper All Access till P18 Steg 1 Grupp 6. Tittaren kan då även se övriga P18 steg 1 grupper som sänder med Solidsport, utan extra kostnad. 

 

 

Q/A

 

Vilken utrustning krävs för att sända med Solidsport?

Smartphone/surfplatta, appen Solidsport Broadcaster samt en stabil internetuppkoppling. Med fördel även stativ samt hållare till er enhet för en stabil sändning. 

 

Hur gör vi som arrangör för att ansluta oss till denna lösning? 

Kontakta Solidsport antingen via formulär eller genom att maila direkt till This is a mailto link

Formuläret hittas här: https://forms.gle/hkHkqU23hhRtGtG29

 

Vi vill ta annat pris för våra sändningar, kan vi göra det? 

Eftersom att tittaren även får tillgång till övriga grupper är det viktigt att alla har en gemensam prisbild. Därav är en standard-prissättning ett måste för att lösningen ska vara applicerbar.

Gjensidige USM är de officiella Svenska Mästerskapen i handboll för ungdomar 14-18 år. USM startar i september/oktober varje år och runt 600 anmälda lag i de sex klasserna (flickor 14, 16 och 18 samt pojkar 14, 16 och 18) spelar mellan ett och fyra steg. Hela tävlingen avslutas under den samlade finalhelgen som spelas i april/maj nästföljande år där 48 lag slutligen gör upp om titeln Svensk Mästare i respektive klass.

Finalerna av Gjensidige USM spelas i IFU Arena, Uppsala de kommande två åren: 6–8 maj 2022 och 5–7 maj 2023.