Hoppa till sidans innehåll
23278 False
  Huvudsponsor

  Instruktörspool

  Vi som förbund har märkt att vi behöver öka kvalitén på våra distriktsläger för vår spelarutbildning, framförallt under breddläger 1-3, som nu istället heter utbildningsläger 1-3. 

  Det ska vara en positiv upplevelse att vara på distriktsläger med en lärande miljö, oavsett hur långt man kommit i sin utveckling. För att kunna erbjuda det till samtliga spelare behöver vi som förbund utveckla vår verksamhet. Vi vill därför skapa en ”intruktörspool” av ledare som kan delta i vår lägerverksamhet.

  Tanken med instruktörspoolen är att vi inför ett läger ska kunna kolla igenom vart vi har instruktörer. Om vi exempelvis har ett läger i Skövde, kollar vi vilka instruktörer vi har i närområdet och kontaktar dem och frågar om de vill vara med som instruktörer på ett läger, det kan handla om att genomföra en träning. Som instruktör blir man inte bunden till något överhuvudtaget. Se detta som en möjlighet att utvecklas, att träffa andra instruktörer i syfte att byta erfarenheter och kunskap med, samtidigt som man jobbar med motiverade barn och ungdomar.

  Om du/ni känner till någon som skulle vara aktuell som instruktör, eller har frågor kring instruktörspoolen, hör av er till Jenny Granström på Västergötlands Handbollförbund på jenny@vastgotahandboll.rf.se eller 070-679 90 56.

  Uppdaterad: 2019-08-08 09:21
  Skribent: Karl Gustavsson