Hoppa till sidans innehåll
23278 False
  Huvudsponsor

  Nyheter Utbildning

  Liten nyhetsbild i lista Med start tisdagen den 23 juni lanserar Svenska Handbollsförbunder sin satsning på webbsända seminarier. Målet är att bidra med kunskapsspridning, inspiration och motivation inom olika handbollsrelaterade områden.
   
  Liten nyhetsbild i lista Svenska Handbollförbundet har beslutat att skjuta upp utbildningskravet på barntränare till den 1 januari 2021. Instruktörer bjuds in till fortbildning för att kunna genomföra kurser för barntränare på distans.
   
  Liten nyhetsbild i lista Är du intresserad av att gå TS1 eller TS2-utbildning nästa säsong? Nu kan du skicka in en intresseanmälan.
   
  Liten nyhetsbild i lista SISU Idrottsutbildarna erbjuder Introduktionsutbildning för tränare och Introduktionsutbildning för föreningsledare, som båda är helt kostnadsfria.
   
  Liten nyhetsbild i lista SHF har alltid målsättningen att göra utbildningarna inom Svensk Handboll lättillgängliga, men samtidigt behålla en god kvalité. Nedan följer de förändringar som börjar gälla från 1 september 2020.
   
  Liten nyhetsbild i lista Nu har ni möjlighet att anmäla er till målvaktstränarutbildning steg 3 och steg 4.
   
  Liten nyhetsbild i lista OBS! Nytt datum! Välkommen på Baskurs - Framtidens handbollsspelare - den 12-13 september!
   
  Liten nyhetsbild i lista Ta chansen att lära dig mer om idrottsskador och behandling!
   
  Liten nyhetsbild i lista Välkommen till Föreningssymposium Västergötland 2020! En inspirationsdag för organisationsledare, anställda eller andra engagerade inom föreningar i Västergötland.
   
  Liten nyhetsbild i lista Västergötlands Handbollförbund bjuder återigen in till Ungdomstränarsymposium i Arena Skövde.
   
  1 2 > »
   
  Västergötlands Handbollförbund
  Box 418
  541 28 Skövde
  Telefon: 0104764196, 0104764195