Hem / Rekrytering / Spelahandboll.se

Spelahandboll.se

Spelahandboll.se är svensk handbolls genemsamma informationsplats för handboll. Den riktar sig i första hand till spelsugna barn/ungdomar och deras föräldrar/anhöriga. Här får man lära sig om handboll, beachhandboll och parahandboll på ett nybörjarstadium för att öka intresset för handboll och öka nyrekryteringen till svensk handboll.

Här finns en sökfunktion för att man lätt ska kunna hitta sin närmaste förening som bedriver den verksamhet man är intresserad av. Här lägger föreningarna in sin information, kontaktuppgifter och länk till den egna webbplatsen. 

 

Registrera föreningen i IdrottOnline via Tävlingsadministrationen.

1. Gå in i TA-systemet och ange era inloggningsuppgifter.  
Om du inte själv har inloggningsuppgifter är det oftast den som är tävlingsansvarig i föreningen som har dem.

2. När du loggat in ska du gå till Föreningsprofil > Spelahandboll.se och fylla i alla uppgifterna. Därefter dyker er förening upp på spelahandboll.se när någon söker.

Manual

Här kan du öppna/ladda ned manualen spelahandboll.pdf som visar hur du ska göra samt en instruktionsfilm, Spelahandboll.mp4

Vi önskar att förening som registrerar sig på spelahandboll.se åtar sig att:

1. föreningen från sin egen hemsida (och andra egna webbplatser) länkar till spelahandboll.se för att stärka sin egen rekrytering.

2. att föreningen i andra marknadsföringssammanhang bidrar till att sprida information om spelahandboll.se.

3. att korrekta uppgifter om föreningens barn- och ungdomsverksamhet fylls i och hålls uppdaterade i TA (SHF:s tävlingsadminstrativa system).

4. att föreningen säkerställer att de kontaktuppgifter som angivits i TA leder till en kontakt med god service (för de som kontaktar föreningen för frågor och intresse att börja spela handboll).

5. att mottagandet av föräldrar och unga spelare (som besöker föreningens träning/handbollsskola som en följd av tagen kontakt) sker på ett professionellt sätt.

Alla Svenska handbollsföreningar är en stor del av svensk handboll. I Sverige finns det cirka 430 aktiva föreningar. Svensk handboll är vårt samlingsnamn och vår verksamhetsidé är Handboll för alla hela livet. Det betyder att vi vill skapa en tillgänglig och attraktiv sport, som engagerar och omfattar både elit- och breddverksamhet för barn, ungdomar och vuxna oavsett kulturell bakgrund, religionstillhörighet, sexuell läggning, könstillhörighet eller funktionsvariationer. Vår gemensamma strävan är att ha kompetens och resurser för att möjliggöra att alla som vill ska kunna vara en del av svensk handboll. Tillsammans skapar vi en handboll för alla.

Handboll är en fysisk, tuff och ärlig sport där fair play är vårt signum. Vi visar respekt för med- och motspelare, ledare och tränare, domare och funktionärer och vår publik.

På de här sidorna hittar du som vill starta en förening/klubb information om hur du kommer igång. 

För befintliga klubbar och föreningar finns här information som vi tycker är viktigt att ni känner till, exempelvis information om trygg idrott, alla som spelar handboll ska kunna känna sig trygga och säkra i vår verksamhet. Här finns även information om antidoping och hur klubben kan arbeta mot doping. Du hittar information om licensförsäkring och information om hur vi kan arbeta mot matchfixning med mera.

Välkommen till svensk handboll.