Hem / Rabatter & förmåner

Rabatter & förmåner

Svenska Handbollförbundet samarbetar med Cleverec AB som erbjuder tjänsten Cleverservice

Cleverservice erbjuds till ett kraftigt rabatterat pris för föreningar i syfte att effektivisera det ekonomiska arbetet.

 

Svenska Handbollförbundets samarbetspartner Scandic erbjuder boende till bättre pris.

När boende ska bokas kan Svenska Handbollförbundets distriktsförbund, medlemsföreningar och dess lag uppge bokningskoden: D351463265. Använd också Scandic Sports som ger fördelar.

 

Svenska Handbollförbundet samarbetspartner SJ erbjuder lagresor till bättre pris.

Med SJ Idrottsresan får föreningar anslutna till Svenska Handbollförbundet minst 15 procent rabatt på alla idrottsresor. Läs mer och boka.

 

 

Riksidrottsförbundet har slutit flera rikstäckande avtal med olika partners som erbjuder specialerbjudanden på produkter och tjänster till idrotten.

Dessa avtal inkluderar Riksidrottsförbundet, SISU Idrottsutbildarna, specialidrottsförbund, distrikt, föreningar och medlemmar.

Här hittar du alla gemensamma nationella idrottsavtal (rf.se).

Alla Svenska handbollsföreningar är en stor del av svensk handboll. I Sverige finns det cirka 430 aktiva föreningar. Svensk handboll är vårt samlingsnamn och vår verksamhetsidé är Handboll för alla hela livet. Det betyder att vi vill skapa en tillgänglig och attraktiv sport, som engagerar och omfattar både elit- och breddverksamhet för barn, ungdomar och vuxna oavsett kulturell bakgrund, religionstillhörighet, sexuell läggning, könstillhörighet eller funktionsvariationer. Vår gemensamma strävan är att ha kompetens och resurser för att möjliggöra att alla som vill ska kunna vara en del av svensk handboll. Tillsammans skapar vi en handboll för alla.

Handboll är en fysisk, tuff och ärlig sport där fair play är vårt signum. Vi visar respekt för med- och motspelare, ledare och tränare, domare och funktionärer och vår publik.

På de här sidorna hittar du som vill starta en förening/klubb information om hur du kommer igång. 

För befintliga klubbar och föreningar finns här information som vi tycker är viktigt att ni känner till, exempelvis information om trygg idrott, alla som spelar handboll ska kunna känna sig trygga och säkra i vår verksamhet. Här finns även information om antidoping och hur klubben kan arbeta mot doping. Du hittar information om licensförsäkring och information om hur vi kan arbeta mot matchfixning med mera.

Välkommen till svensk handboll.