Gå till innehåll

HF Mitt

HF Mitt

Norrköpings HK

Gjensidige Finalspel i USM

Under helgen genomfördes USM slutspelet i IFU Arena i Uppsala. Från HF Mitt var det representation från 4 föreningar och i fem olika klasser, Bäst gick det för Norrköpings HK pojkar.....

...14 lag som blev bronsmedaljörer och tog en tredjeplats efter vinst mot LUGI 2 med 23-21 i match om tredje och fjärde plats.

I pojkar 16 så hade LIF Lindesberg kvalificerat sig och hamnade på 8:e plats efter förluster i samtliga slutspelsmatcher. Eskilstuna Guifs herrjuniorer hade kvalificerat sig i pojkar 18 klassen och förlorade sina gruppspelsmatcher men lyckades knipa en sjundeplats efter seger i sista matchen om 7:e och 8:e plats mot Halmstad HP med 26-21.

Västerås Irsta var representerade i både F 16 och i F 18 klassen. F 16 tjejerna förlorade alla sina matcher men var ytterst när att knipa en sjundeplats där man dock förlorade den avgörande matchen mot Lödde Vikings HK efter förlängning.

I F 18 klassen så gjorde Västerås Irsta tjejerna en stark insats och tog sig till semifinal efter två segrar i gruppspelet. I semifinalen blev det förlust mot slutsegrarna Sävehof och det blev det även i match om tredje pris där laget förlorade mot Lödde Vikings HK med 23-20. Trots allt kan man summera en stark helg av Västeråstjejerna.

Se alla resultat från USM här Länk till annan webbplats.

Publicerad: 2023-05-08

Senast uppdaterad: 2023-05-08

Författare: Patrick Eriksson

Intressant? Dela gärna!