Gå till innehåll

HANDBOLL SYD

HANDBOLL SYD

Lottning klart för U10 till Senior för tidssättning!

Lottningsarbetet är nu slutfört för senior-U10 och finns publicerat i Profixio, för er att börja tidsätta. Minihandbollen för U8/U9 kommer i separat utskick på måndag 24/6 (ej klar), och fördelning av arrangörer/datum för Parahandbollen skickas ut i augusti.

Alla matcher ska vara inlagda i Profixio senast den 18/8
Tänk på att fram till den 18/8 är inte spelschemat publikt dvs matcher/spelschema går inte att se under ”cuper/serier” i Profixio. Ledare som är angiven som kontaktperson i Profixio kan dock logga in och se sina matcher och föreningens profixioadmin ser alla föreningens matcher i ”Våra matcher”.

I bifogade filer hittar ni viktig information inför er tidsättning av matcherna. För herr/dam 4 serierna har separat information skickats ut. Allt kommer under dagen också hamna på vår hemsida.

Bifogat hittar ni också manual för hur ni tidsätter matcherna i Profixio.


Bollstorlekar och speltider är oförändrade från förra säsongen och en uppdaterad lathund liksom ev. nyheter vad gäller bestämmelser och regler skickas ut i augusti. Övrig info hittar ni i filerna!

Påminner om att vi i U7-U12 kommer köra åldersklasskonferenser i U7-U12. Datum är inte helt spikade men mer info skickas ut i början på augusti.


OBS: från tisdag 25/6 – 28/7 är tävlingskontoret obemannat pga semester. Under denna period läser vi inte av mailen.

Publicerad: 2024-06-20

Senast uppdaterad: 2024-06-20

Författare: Peter Wadbro

Intressant? Dela gärna!