NYHETER STHF

Preliminär serieindelning för 484 ungdomslag

Serieanmälan är stängd och dom 246 flick- och 229 pojklag i åldersklasserna U19-U11 samt de 9 anmälda lagen i Para Gående är indelade i preliminära serier.

Föreningsstöd 2021

Nu går det bra att söka projektmedel för föreningsutveckling, nya spelformer och Tränar- och ledarutbildning med mera.

Gäst i studion...

Matilda Boson gästade oss idag och det utlovas ett inspirerande material att ta med sig in i träningen.

Årsmöte 2021

Vi hoppas alla våra föreningar vill och kan närvara när vi har vårt första årsmöte med nya beslut för framtiden. Besluten kommer att förändra handbollen inte bara i distrikt Öst utanför hela Svensk Handboll.

NYHETER SHF

Nuvarande restriktioner förlängs till 1 juni

Regeringen meddelade under dagens (12 maj) pressträff att de nuvarande restriktionerna förlängs till den 1 juni och att viss anpassning av restriktionerna förväntas träda i kraft efter det.

”Processen har varit öppen och jättebra”

Många frågor och osäkerhet är normalt inför alla förändringar, och så var det självklart även inför handbollens nya distriktsorganisation. Hur skulle det kunna genomföras, och bli levande på det sätt som alla önskar?

TRYGG IDROTT

Under de senaste åren har frågor om hur vi skapar en trygg och utvecklande miljö i barn- och ungdomsidrotten satts i fokus inom Svensk Idrott.

LÄS MER

barnens idrott

 

BARNENS IDROTT

Ett av fem barn känner för stor press från tränare, förälder eller annan vuxen. Hur kan du som vuxen stötta barn som idrottar utan att sätta för stor press? Se filmen!

LÄS MER