NYHETER STHF

Föreningsträffar - Digitalt

Nu när vi inte kan träffas fysiskt - så erbjuder vi träffar digitalt! En av frågeställningarna är: Vad skulle vi tillsammans behöva göra för att Stockholmshandbollen ska bli ännu starkare?

Inspirationskväll - unga domare

Stockholms Handbollförbund bjuder in unga domare till digital inspirationskväll.

Handboll Fitness

Lär dig mer om hur Handboll Fitness blir ett perfekt komplement till den befintliga träningsverksamheten. Ett allsidigt roligt och flexibelt träningspass för den som vill spela handboll men inte vill binda upp sig till matchspel.

Magnus Wislander - Vägen tillbaka efter stroke

Varmt välkommen till Kunskapskrogens digitala evenemang med livesändning den 1 december kl. 19.00!

NYHETER SHF

INSPIRATION: Hand the Ball

Inspirationsföreläsning med projektledare Jennie Linnéll. Kom i gång med Hand the Ball i föreningen eller skolan!

Handboll Fitness

Svenska Handbollförbundets projektledare Camilla Rohlén håller inspriationsföreläsningar om Handboll Fitness. Deltagande på föreläsningarna är gratis och webbinarierna hålls över Microsoft Teams.

Handboll Fitness för fler i rörelse

Nu rullar vi ut konceptet Handboll Fitness och bjuder vi in till digitala inspirationsföreläsningar om hur vi kan få fler i rörelse och samtidigt utveckla föreningen.

Sök till elithandbollsgymnasium

För dig som vill kombinera handboll och studier på gymnasienivå närmar sig sista ansökningsdag, senast den 1 december ska din ansökan ha kommit in.

TRYGG IDROTT

Under de senaste åren har frågor om hur vi skapar en trygg och utvecklande miljö i barn- och ungdomsidrotten satts i fokus inom Svensk Idrott.

LÄS MER

barnens idrott

 

BARNENS IDROTT

Ett av fem barn känner för stor press från tränare, förälder eller annan vuxen. Hur kan du som vuxen stötta barn som idrottar utan att sätta för stor press? Se filmen!

LÄS MER