NYHETER STHF

Grattis Ricky Landgraff - Jubileets prestation Parasportgalan 2021

Vi vill Gratulera Ricky Landgraff från IFK Tumba till ett pris på Parasportgalan som utsett jubileets prestation - 5 år tillbaka! Stort Grattis Ricky!

Nu öppnar vi nästa säsong

Anmälan till kommande år är nu öppen. Samtliga tävlingsansvariga har idag fått anmälningslänkar och information om kommande säsongs tävlingar. Här kan ni läsa om några nyheter inför säsongen 2021-2022 i Handbollförbundet Öst.

Nyhetsbrev april 2021

Äntligen är våren är här och vi hoppas ni haft en skön påskledighet, även om den varit annorlunda mot vad vi är vana vid. Men det händer ändå en del framöver och vi vill med detta nyhetsbrev informera och inspirera för kommande aktiviteter.

Glad Påsk

Kontoret är utfluget under påsken, och kvasten vänder tillbaka från blåkulla på tisdag den 6 april. Vi hoppas på en påsk fylld av solsken, god mat och ett och annat påskägg.  Ta hand om er och varandra!

NYHETER SHF

Svensk storvinst i Kiev

TS moderniseras - blir Tränarutbildning

Utbildningen för handbollsledare på alla nivåer - Tränarskolan (TS) – byter från den 1 maj namn till Tränarutbildning. Utbildningen görs om, delas upp och flera delar digitaliseras för att lättare kunna nå fler ledare på ett tydligare sätt.

TRYGG IDROTT

Under de senaste åren har frågor om hur vi skapar en trygg och utvecklande miljö i barn- och ungdomsidrotten satts i fokus inom Svensk Idrott.

LÄS MER

barnens idrott

 

BARNENS IDROTT

Ett av fem barn känner för stor press från tränare, förälder eller annan vuxen. Hur kan du som vuxen stötta barn som idrottar utan att sätta för stor press? Se filmen!

LÄS MER