NYHETER STHF

Nu på ny adress

Varmt välkomna till www.handbollost.se

Årsmöte 2021

Tisdagen den 22/6 kl 19.00 är det digitalt årsmöte för Handbollförbundet Öst.

Pre Season 2021

Premiären av försäsongstävlingen Pre Season har 40 lag anmälda indelade i 8 grupper.

Höstens Domar- och Funktionärsutbildningar

Nu finns höstens domar- och funktionärsutbildningar publicerade. I nuläget planeras samtliga utbildningar att hållas fysiskt. Om omständigheterna med pandemin förhindrar oss från detta kommer utbildningarna att hållas digitalt.

NYHETER SHF

Rekommendationer från den 29 september

Regeringen och Folkhälsomyndigheten har meddelat att många restriktioner tas bort den 29/9: deltagartaket tas bort, utrymmesbegränsningar tas bort och många föreskrifter och allmänna råd med anledning av covid-19 upphör.

Uttagningarna till riksläger klara

HANDBOLL: Uttagningarna till Svenska Handbollförbundets framflyttade riksläger för flickor födda 2004 och 2005 är klara. Här hittar du lista på uttagna spelare, information till dig som blivit uttagen och ytterligare information om våra riksläger.

Sök projektmedel för föreningen

Fram till den 1/10 kan kan föreningar söka projektmedel för områden som exempelvis föreningsutveckling, nya spelformer och utbildning.

Nyhetsbrev från medicinska kommittén

SEPTEMBER 2021: Svenska Handbollförbundets medicinska kommittés nyhetsbrev med information bland annat från konferensen om hjärnskakningar inom idrotten.

TRYGG IDROTT

Under de senaste åren har frågor om hur vi skapar en trygg och utvecklande miljö i barn- och ungdomsidrotten satts i fokus inom Svensk Idrott.

LÄS MER

barnens idrott

 

BARNENS IDROTT

Ett av fem barn känner för stor press från tränare, förälder eller annan vuxen. Hur kan du som vuxen stötta barn som idrottar utan att sätta för stor press? Se filmen!

LÄS MER