NYHETER STHF

Gruppindelning klar inför RegionsTolvan omgång 2

Den 21-22 november spelar 61 lag indelade i 17 grupper RegionsTolvans andra omgång.

MI-verksamhet x Domarcoachning

Genom matchinstruktörsverksamhet (MI-verksamhet) coachar, stöttar, inspirerar och utvecklar Stockholms Handbollförbund sina domare. Detta har sedan länge varit en del i arbetet med domarna. Ett viktigt arbete för att behålla och rekrytera domare.

Skärpta allmänna råd i Uppsala län

Med anledning av det rådande läget i Uppsala Län har Region Öst beslutat att följande gäller för matcher som spelas i eller med lag från Uppsala Län under perioden 20/10 – 3/11 2020

Längtan är snart över, anmäl er till Handbollfestivalen

Spelare födda 2012 och yngre deltar i något som vi kallar för handbollfestivalen, som är öppen för barn som deltar i föreningarnas Handbollsskola.

NYHETER SHF

Svenska Handbollförbundet söker vikarie till tävlingsavdelningen

Vi söker en vikarie till tävlingsavdelningen på vårt kontor vid Skanstull i Stockholm. Vikariatet sträcker sig från 2021 01 01 till 2021 04 16. Det kan finnas möjlighet till förlängning.

7 miljoner kronor till Svenska Handbollförbundet

Svenska Handbollförbundet får stöd med drygt 7 miljoner kronor från Arvsfonden för projektet Parahandboll.

TRYGG IDROTT

Under de senaste åren har frågor om hur vi skapar en trygg och utvecklande miljö i barn- och ungdomsidrotten satts i fokus inom Svensk Idrott.

LÄS MER

barnens idrott

 

BARNENS IDROTT

Ett av fem barn känner för stor press från tränare, förälder eller annan vuxen. Hur kan du som vuxen stötta barn som idrottar utan att sätta för stor press? Se filmen!

LÄS MER