Gå till innehåll

HF Mitt

HF Mitt

Grattis till Gustav Broström, Noa Carlsson och Enköpings HF

På måndagskvällen ägde Ungdomsidrottsgalan rum på Kompassen i Enköping för första gången någonsin.
Ett samarrangemang mellan Ena-Håbo Tidning och RF-Sisu Uppland.

Det blev en trevlig kväll, med god mat, trubadur, konferencier men inte minst ett bra initiativ för att lyfta fram den så fantastiska ungdomsidrotten vi har i kommunen.

Enköpings HF tog hem pris i kategorin Unga domare och årets mest jämställda förening.

Gustav Broström och Noa Carlsson knep välförtjänt hem domarpriset. *se nominering på bild nominering*

Enköpings HF utsågs till den mest jämställda föreningen. Ett pris som instiftats av Länsförsäkringar Fastighet och som förutom äran även inbringade 14 200kr. Stort tack!
Nomineringen löd: "Årets mest jämställda förening är en förening som har visat en stark vilja och engagemang för att främja jämställdhet inom sin verksamhet.

Genom att samarbeta med RF-SISU har föreningen genomfört ett antal framgångsrika jämställdhetsprojekt som har haft en positiv inverkan.

Ett annat framgångsrikt samarbete föreningen driver är tillsammans med Viktoria föreningen, där föreningen aktivt arbetat för att skapa en inkluderande och jämställd miljö där alla medlemmar känner sig välkomna och sedda. Årets mest jämställda förening har genom sitt engagemang och arbete för jämställdhet visat att det är möjligt att skapa förändring och främja jämställdhet inom idrottsrörelsen."


Enköpings HF var även nominerad i kategorin Årets ungdomsledare (Håkan Carlsson), Årets ungdom kille (Albin Lindblom) samt Årets ungdomsförening.

Foto: Anna Broström och Avig Kazanjian

Publicerad: 2024-03-20

Senast uppdaterad: 2024-03-20

Författare: Patrick Eriksson

Intressant? Dela gärna!