Gå till innehåll

HANDBOLL ÖST

HANDBOLL ÖST

Handboll Nu 13-22 september 2024

Under Handboll NU visar vi inom svensk handboll tillsammans upp vår sport – i stort som smått, över hela landet.

Handboll NU, svensk handbolls satsning för att lyfta sporten över hela landet, sätter igång igen under perioden 13-22 september när Svenska Handbollförbundet, distriktsförbunden och landets föreningar enas för att sprida handbollsglädje. Alla är välkomna, oavsett ålder och erfarenhet. Handboll NU är en manifestation och kick-off på säsongen samt ett led i fortsättningen av handbollens återstart efter pandemin. Hoppas att din förening vill vara en del av Handboll NU!

Massor av aktiviteter

Svenska Handbollförbundet och distriktsförbunden kommer tillsammans med många föreningar presentera vår sport på olika sätt. Alla handbollsaktiviteter som planeras under perioden 13-22 september kan genomföras under Handboll NU-flagg – oavsett om aktiviteten är en del av ordinarie handbollsverksamhet eller en särskild Handboll NU-aktivitet.

Handbollens dag den 21 september

Lördagen den 21 september firar vi tillsammans handbollens dag, en dag där vi lyfter handbollens betydelse och glädje över hela landet. Från norr till söder, öst till väst, kommer föreningar att fylla dagen med olika aktiviteter för att synliggöra och uppmärksamma sporten för nya målgrupper. Lokala föreningar kan arrangera, visa upp och bjuda in till olika typer av verksamhet i hallen eller på gator och torg.


 

 

 

Handbollnu.se och sociala medier

På Handboll NUs officiella webbplats handbollnu.se Länk till annan webbplats. fylls det kontinuerligt på med information och tips på aktiviteter, samt marknadsföringsmaterial och bildmallar som kan användas av föreningar som arrangerar aktiviteter under perioden. Där går det även att hitta information om alla aktiviteter som kommer genomföras. Tagga gärna föreningens inlägg kring aktiviteter och Handboll NU i sociala medier med #HandbollNU och @HandbollNu.

Föreningar, se hit!

Är din förening sugen på att delta under Handbollens dag? Kontakta ert distriktsförbund och meddela era planer för att vara en del av denna härliga dag för svensk handboll.

Var med i årets Handboll NU och sprid handbollsglädje för alla!

Publicerad: 2024-04-05

Senast uppdaterad: 2024-04-05

Författare: Maria Casado

Intressant? Dela gärna!