Gå till innehåll

HANDBOLL ÖST

HANDBOLL ÖST

Föräldraträff med Södertälje Handboll

Ett gott exempel på samarbete mellan förening, RF-SISU och Handbollförbundet Öst.

Torsdag den 11 april bjöd Södertälje Handboll tillsammans med RF-SISU Sörmland och Handbollförbundet Öst in föräldrar med barn i föreningens handbollsskola för att berätta om föreningen och vilka samarbeten föreningen har med de närvarande förbunden.

Malin och Stefan från Södertälje Handboll berättade om föreningen och barnens handbollsskola och hur framtiden i Södertälje Handboll kan se ut. Petra från RF-SISU Sörmland och Anders "Älgen" Mattsson från Handbollförbundet Öst berättade hur vi stöttar föreningen och hur det kan vara att engagera sig ideellt i föreningen.

En stor del av träffen var att få fler föräldrar att engagera sig och få reda på att det finns många bra utbildningar att gå om dem engagerar sig. Nu hoppas vi att flera av föräldrarna blev peppade på att hjälpa till när det ska bildas lag men även i föreningens styrelse, som söker fler representanter.

Kul att träffa alla som var på plats och även att träffa Södertälje Handbolls duktiga tränare. Nu satsar Södertälje Handboll vidare och hoppas kunna växa med nya medlemmar under året.

Söker din förening också möjlighet att få stöttning av RF-SISU och oss på Handbollförbundet Öst? Ta kontakt med Anders "Älgen" Mattsson på utveckling@handbollost.se

Publicerad: 2024-04-24

Senast uppdaterad: 2024-04-24

Författare: Maria Casado

Intressant? Dela gärna!