Gå till innehåll

Svensk Handboll

Svensk Handboll

Dags för Handboll NU

Den 15-24 september kastar vi igång igen efter sommaren med Handboll NU - svensk handbolls gemensamma manifestation för att visa upp sporten och attrahera fler. Föreningar över hela landet arrangerar lokala handbollsevenemang för alla!

Massor av aktiviteter!
Svenska Handbollförbundet, distriktsförbund och många föreningar kommer under Handboll NU att presentera vår sport på olika sätt, en mängd härliga aktiviteter planeras och alla handbollsaktiviteter som sker under perioden 15-24 september kan med fördel genomföras under Handboll NU-flagg, oavsett om aktiviteten är en del av ordinarie verksamhet eller en särskild Handboll NU-aktivitet. Håll utkik om dina närmsta lokala föreningar hittar på något skoj!

Handbollens dag 16/9
Lördagen den 16/9 är det handbollens dag Länk till annan webbplats. 2023. Under handbollens dag kan lokala föreningar arrangera, visa upp, och bjuda in till olika typer av verksamhet i hallen eller på gator och torg. Det finns möjlighet för föreningen att söka medel ur Återstartsstödet Länk till annan webbplats. för handbollens dag. Kom och fira handbollens dag med oss.

handbollnu.se och sociala medier
Den officiella webbplatsen är handbollnu.se. Länk till annan webbplats. Den fylls på med information och tips på aktiviteter samt marknadsföringsmaterial och bildmallar som kan användas av föreningar som arrangerar aktiviteter under perioden. Här hittar handbollsintresserade också många av årets aktiviteter.

Vad är Handboll NU?
Handboll NU är namnet på perioden då vi tillsammans inom svensk handboll gör en stor gemensam nationell satsning på att visa upp vår sport, i stort som smått, över hela landet. Svenska Handbollförbundet, distriktsförbunden och landets föreningar fyller tillsammans perioden med handbollsglädje för alla på olika sätt. Handboll NU är en manifestation och kick-off på säsongen samt ett led i fortsättningen av handbollens återstart efter pandemin.

Var med i årets Handboll NU och sprid handbollsglädje för alla!

Publicerad: 2023-09-11

Senast uppdaterad: 2023-09-11

Författare: Therese Bringefors

Intressant? Dela gärna!