Gå till innehåll

Svensk Handboll

Svensk Handboll

Handboll NU - dagens webbinarie

Kom igång med Cleverservice i föreningen - Handbollförbundet Mitt bjuder in till ett webbinarium för dig som arbetar i en förening för att informera om tjänsten Cleverservice och hjälpa föreningen igång.

Gunilla Eklund berättar hur föreningen genom Cleverservice på ett enkelt sätt i ett funktionellt system kan hantera digitala domar- och instruktörskvitton, utbetalningar, underlag till bokföring och all rapportering till Skatteverket. Dessutom kan föreningarna använda Cleverservice för att tillsätta domare till egna matcher, samt hantera andra former av utbetalningar (exempelvis till ledare). Cleverservice kommunicerar med Profixio, vilket innebär att matcher och domare kan importeras på ett enkelt sätt.

Webbinariet sänds via Teams, delta vid den tid som passar dig bäst. Ingen föranmälan krävs.

18 september 12:00-13:00 eller 20:00-21:00


 

Fler webbinarier under Handboll NU


Mental styrka, bli en bättre idrottsförälder, handbollens fysik och tips till föreningar är några av de webbinarier vi sänder under Handboll NU. Ta chansen att lära dig mer när svensk handbolls fem distriktsförbund bjuder in till varsitt webbinarium. Delta på ett, flera eller alla!

Kalender
18 september - Kom igång med Cleverservice i föreningen
19 september - Handbollens fysik
20 september - Att bygga mental styrka
21 september - Idrottsföräldern – närvarande men inte styrande
22 september - Att starta Hand the Ball i föreningen

Läs mer om webbinarierna

 

 

Publicerad: 2023-09-18

Senast uppdaterad: 2023-09-18

Författare: Therese Bringefors

Intressant? Dela gärna!