Gå till innehåll

Svensk Handboll

Svensk Handboll

Handboll NU - dagens webbinarie

Att starta Hand the Ball i föreningen: Handbollförbundet Väst bjuder in till ett webbinarium som riktar sig till dig som är föreningsverksam och som är nyfiken på och vill starta Hand the Ball i er förening.

Jennie Linnéll är koceptansvarig för Hand the Ball och håller ett webbinarium som riktar sig till föreningar och föreningsverksamma som vill inkludera Hand the Ball i sin verksamhet. Hand the Ball är ett rörelsekoncept inom Svenska Handbollförbundet som med leken som verktyg aktiverar barn och unga. Med den gröna, mjuka bollen i centrum fokuserar vi på inkludering, sunda värderingar och kommunikation mer än på prestation och idrottsliga resultat. Genom Hand the Ball erbjuder vi utbildningar inom ledarskap och pedagogik, allt för en inkluderande och aktiv livsstil för barn och unga.

22 september 12:00-13:00, webbinariet sänds över Teams. Observera att föranmälan krävs.

 

Publicerad: 2023-09-22

Senast uppdaterad: 2023-09-22

Författare: Therese Bringefors

Intressant? Dela gärna!