KOM IGÅNG MED HANDBOLL FITNESS I FÖRENINGEN

Svenska Handbollförbundet erbjuder stöd till föreningar för att komma igång med Handboll Fitness.

Vi kommer att arrangera utbildningstillfällen på fler orter i landet samt hålla digitala informationsträffar för föreningar som är intresserade. 

Det är lätt att genomföra Handboll Fitness-pass, vi hjälper er med prova-på-pass till vilka ni bjuder in deltagare och vi leder passet.

Projektmedel kan sökas av föreningar för projekt som ingår inom Handboll Fitness läs mer om det under "Material & Bidrag".

Kontakta projektledare Camilla Rohlén för att ta första steget för att kunna erbjuda befintliga och nya medlemmar Handboll Fitness.

TRÄNA HANDBOLL FITNESS

Är du sugen på att testa Handboll Fitness? Kontakta ditt distriktsförbund eller skicka ett mail till This is a mailto link

Handboll Fitness är ett paketerat träningskoncept för föreningar som vill utveckla sin motionsidrott och bredda sin målgrupp.  

Enkelt & lustfyllt 

Föreningen kan med enkelhet erbjuda målgruppen ett lustfyllt och kravlöst sätt att utöva handboll. Träningen anpassas efter målgruppen och till föreningens förutsättningar.

Paketerat & flexibelt 

Med tydligt beskrivna övningar och en enkel struktur på träningspasset blir träningen allsidig och lätt att genomföra både för deltagare och ledare. 

Handboll Fitness bygger på idrottspecifika övningar. Upp med pulsen, stärk kroppen och spela, spela, spela. Effektivt och genialiskt!

Puls

Börja passet med uppvärmning och gör kroppen redo för träning.

Power

Styrketräning anpassad till idrotten med fokus på att stärka och stabilisera kroppen.

Play

Dags för spel! Spelmoment på mindre yta där alla kan vara med. Lek går före allvar!

Informationsvideo Sport Fitness

Karta Handboll Fitness

Anderstorps SK är nu en del av Handboll Fitness-kartan

Anderstorps SK är en av alla föreningar som ansökt om återstartsstöd för att starta upp en ny verksamhet. Deras val blev Handboll Fitness.

Tips 2 - Handboll Fitness

Vi startar en serie med tips och information kring att starta upp nya verksamheter. Detta med anledning av att föreningar t o m 15 maj kan söka återstartsstöd för projekt med fokus på åter- och/eller nyrekrytering samt nya verksamhetsformer.

Handboll Fitness uppmärksammades i P4

När herr-EM pågick för fullt i slutet av januari uppmärksammades Handboll Fitness i P4 Kristianstad.

Handboll Fitness - handboll för alla hela livet!

Vi tycker att motionshandboll ska vara en självklar del i en handbollsförening.